Retourneren en ruilen

Retourneren & Ruilen Spica Lifestyle

Hoe kan ik mijn item(s) “RUILEN”?
Bij Spica Lifestyle is het helaas niet mogelijk om jouw gekochte items om te ruilen. Dit wil zeggen dat wanneer je een verkeerde maat of kleur hebt besteld je het item moet retourneren. Je kan natuurlijk wel in de tussentijd jouw gewenste maat opnieuw bestellen op onze website.

Hoe kan ik mijn item “RETOURNEREN”?
Je kan jouw gekochte item(s) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren bij Spica Lifestyle. De items dienen onbeschadigd, nog voorzien van de labels, in de originele verpakking en ongedragen te worden geretourneerd. Graag deze retourzending aanmelden per mail: spicalifestyle@outlook.com. 

Wat kost een “RETOURZENDING”?
De kosten die hierbij komen kijken zijn voor eigen rekening. Wij adviseren uw retourpakket altijd aangetekend te versturen. Dit is omdat jij als afzender verantwoordelijk bent voor de retourzending. Spica Liftestyle is hiervoor niet aansprakelijk. Daarom adviseren wij je altijd om een verzendbewijs te vragen bij het afgeven van jouw pakket.

Waar moet mijn “PAKKET” naar toe?
Het retour sturen van een item of de items kan naar: Scalabor B.V. Driepoortenweg 35, 6827 BP Arnhem.

Wanneer krijg ik mijn “GELD” teruggestort?
Als jouw retourzending compleet bij ons binnenkomt, zorgen wij dat het betaalde bedrag binnen 14 werkdagen terug op jouw rekening is.